Oferte speciale

Cele mai cumpărate

Despre Gel CcN


Gelurile CcN sunt geluri uv pentru unghii ce actioneaza sub influenta luminii ultraviolete dintr-o lampa UV si se folosesc in tehnica unghiilor false in realizarea modelelor de unghii atat pe tipsuri cat si la constructie.

Gelul UV CcN nu este o inventie aparuta peste noapte, el este sinonim cu tehnica unghiei false, si cum moda unghiilor false incepe sa ia amploare in Romania odata cu ea si gelul CcN incepe sa fie din ce in ce mai cunoscut.Aici trebuie sa fim sinceri si sa spunem ca gelul CcN a inceput si incepe sa fie cunoscut in Romania in special prin aportul adus in tara noastra de manichiuristele din Estul Europei cum ar fi basarabencele, ucrainiencele si rusoaicele, recunoscute pentru maiestria lor in realizarea unghiilor tehnice, si care, odata ce au purtat cu ele tehnica in nail art au adus cu ele si materialele de prima calitate indispensabile ducerii la bun sfarsit a unor modele de unghii reusite.

Indiferent de cate teorii se asimileaza, indiferente de cat suflet si placere se ofera,indiferent de cat interes se pune in realizarea cu succes a unei unghii false, unghia falsa are nevoie de ingrediente de calitate si un astfel de ingredient, motorul industriei, este gelul uv de unghii CcN.

Gelul Uv de unghii Ccn poate fi folosit cu succes si pe unghia naturala si imediat dupa uscare si degresare se poate observa efectul sau stralucitor.
Gelul Ccn este un gel de densitate medie ce poate fi folosit si ca strat de baza;dupa ce se pregateste bine zona de acoperire se aplica un prim strat subtire si se tine in lampa uv minim 2 minute iar dupa ce se usuca si capsuleaza bine toata suprafata , impiedica desprinderea extensiilor si asigura adeziuna mai buna a straturilor de constructie.

Gelul Ccn este un gel autonivelant si este folosit si la constructie;dupa ce stratul de baza este intarit se aplica urmatorul strat , de constructie, in strat mai subtire in practica romaneasca, sau mai gros in practica ruseasca, pemtru a se forma un arc intre capsula si unghia naturala (curbaC). Vascozitatea specifica acestui gel permite acoperirea imperfectiunilor, neregularitatii unghiei naturale si constructia facila a unghiei false si chiar in cazul constructiei pe sabloane nu se impune un ritm foarte rapid de lucru cu acest gel.

Cu gelurile Ccn putem sigila unghia falsa ( Ccn Transparent si Ccn Light Pink) ca adevarate Gel de Finish conferind un luciu puternic si durabil si protejand-o de actiunea factorilor externi.

Avantaje:

-Aderenta foarte buna;
-Acoperire foarte buna;
-Autonivelant;
-Rezistent la zgaraieturi;
-Afecteaza foarte putin unghia naturala;
-Miros fin suportabil;
-Suporta amestecul de diferiti pigmenti;
-Se pileste foarte usor;
-Nu devine casant dupa intarire;
-Sigileaza si da luciu puternic modelajului (transparent si lightpink)
-Nu degaja caldura nu provoaca senzatia de arsura in lampa
-Nu decoleaza;
-Pret rezonabil.

Dezavantaje:

-culoarea gelului din cutie nu se regaseste identic si pe unghie (are o nuanta putin mai deschisa);
-Poate provoca alergie persoanelor alergice la gelurile UV.

Gel CCN ofera transportul rapid gratuit  in functie de ordinea si numarul comenzilor.

Pentru oricare alte detalii va rugam nu ezitati sa ne contactati.

Cu stima,

Echipa GEL CCN.

0766428844

0744428844